1_edited.jpg
HEALING
RITUALE
HEALING FOR KROPP OG SJEL

Et personlig healingrituale hos One Slow Yogi foregår liggende på en madrass på gulvet. Vi starter med en kort samtale, deretter ligger du ned mens jeg mediterer og får innsikt i hva du trenger. Slik blir ritualet satt sammen for å passe dine behov. Jeg benytter meg av avspenning, Healing Touch, Reiki, syngeboller og Yin Yoga, og lar ritualet utfolde seg slik det vil uten å ha planlagt noe spesifikt før du er der. Da blir ritualet mest kraftfullt. Vi avslutter med en kort samtale. Ritualet tilbys kun for kvinner. 

Kom i behagelig tøy, mykt og løst, helst i naturmaterialer som bomull, ull, lin. Kom i tide, er du for sent ute mister du også litt av tiden din. Døren er åpen for deg fem minutter før ritualet starter.

Jeg jobber intuitivt, og sanser i øyeblikket. Jeg benytter ulike verktøy fordi alle kommer med forskjellige behov. Du får ikke komme med ønsker, det er viktig at healing ritualet får utfolde seg fritt.

Healing Ritualet er velvære og avspenning. Det kan bidra til økt indre ro, mindre spenningssmerter etc. Ta kontakt om du lurer på noe.