Applying Essential Oil
83_b3JuYW1lbnQ1XzE_edited_edited.png

HEALING &
CLEAN LIVING

UTEN GIFTSTOFFER

SACRED OILS SOCIETY

S.O.S._Blomst.png
Lær å benytte denne eldgamle medisinen -eteriske oljer.  Oljene kan benyttes på uendelig mange måter, og vil berike livet på stadig nye måter. Unn deg denne luksusen som bare vil gjøre deg og familien godt.

Berik livet med de

reneste oljene fra naturen.

 
Image by Ernest Porzi

HVA ER ETERISKE OLJER


En essensiell olje er en høykonsentrert plantebestanddel, snarere enn en olje. De kan destilleres fra forskjellige deler av en plante, inkludert blader, blomster, frukt, tre og frø.

Innen 22 sekunder etter påføring av oljene, har molekylene nådd hjernen vår. Innen 2 minutter kan molekylene bli funnet i blodet vårt, og innen 20 minutter etter påføring av oljer, kan de finnes i alle celler i kroppen vår.

Moder Natur gir oss naturlig nok ressursene til å helbrede kropp og sinn med denne naturlige medisinen. Hvor ellers kunne man tidligere finne medisin enn fra naturen? Planter har evnen til å forbedre og opprettholde god helse og velvære uten bruk av skadelige kjemikalier, noe som gjør det bra å benytte både på kroppen og for miljøet. Eteriske oljer kan hjelpe oss med uendelige mange av våre problemer. Men det krever at vi jobber med dem, jevnt og trutt. 

Eteriske oljer forstyrrer ikke kroppens naturlige balanse, og kan stimulere utskillelsen av antistoffer, nevrotransmittere, endorfiner, hormoner og enzymer. Når de brukes riktig, etterligner molekylene i oljene molekylene kroppen din bruker til reparasjon og regenerering.

Eteriske oljer har blitt brukt i århundrer for sine helbredende og oppløftende egenskaper.

 

Gjennom vitenskapelig klinisk forskning har eteriske oljer vist seg å vibrere med en høyere elektromagnetisk frekvens enn noen andre målte stoffer.

 

For eksempel blir sykdom i den fysiske kroppen målt til å være vibrasjoner under 50 megahertz (MHz).

 

Hermetisert og bearbeidet mat blir målt til å ha en vibrasjon på 0 MHz.

 

Friske urter og grønnsaker vibrerer rundt 15 MHz.

 

Young Living essensielle oljer har ved tester varierer fra 52MHz og har vist seg å vibrere så høyt som til 320 MHz som målt i et tilfelle med en roseolje.

 

Ved å lukte, diffuse og påføre Young Living essensielle oljer, kan du nesten umiddelbart høyne og endre vibrasjonen din. For mer velvære, bedre helse og mer velbehag i hverdagen.

 
Image by Christin Hume

MÅTER Å BENYTTE OLJENE PÅ

Aromatisk

Ha oljene i en diffuser, drypp en dråpe i håndflatene dine og inhaler direkte, eller bare inhaler direkte fra flasken om oljen er for sterk for hunden. Du kan også tilsette oljer i varmt vann og inhalere for å oppleve de aromatiske fordelene med eteriske oljer.

På huden

Mange oljer kan brukes enten fortynnet tilsatt en baseolje, eller ufortynnet direkte på huden. Hver olje har spesifikke instruksjoner for fortynning , så følg alltid instruksjonene på hver oljes individuelle etikett.

I hudpleie

Bytt ut den gamle ansiktspleien din med produkter du enkelt lager selv, slik at du har full kontroll på hva du påfører huden din. Med ulike typer baseoljer tilsatt eteriske oljer tilpasset huden din. Det føles luksuriøst og følelsen av å forenkle pleie av huden føles godt og riktig. 

Som parfyme

På samme måte kan du også bytte ut parfymene dine med duftoljer du blander selv. På denne måten får du parfyme som lukter himmelsk, og som samtidig har terapeutiske egenskaper. 

Aromatherapy
 
Image by Vero Photoart

OLJER FRA YOUNG LIVING


Ikke alle oljer er skapt likt.

Noen eteriske oljer er blandet med syntetiske stoffer eller vannet ut, noe som betyr at du kanskje ikke får den opplevelsen du håper på når du benytter oljer som ikke er helt rene. 

Seed to Seal-prosessen Young Living benytter er unik og enestående. Du kan besøke noen av deres gårder rundt omkring i verden for å se nøyaktig hvor og hvordan

oljene blir produsert. 

Hva er YL´s Seed to Seal-standard?

Seed to Seal er Young Livings sett med standarder som hjelper deg med å sikre at du får glede av fordelene med deres globale ressurser, bransjeledelse og over to tiår med innovasjon for produksjonen av alle de rene oljer og Young Living-produktene du og familien din bruker.

Lær mer på: www.seedtoseal.com

 
StartKitDesert.png

Starter Kit med Desert Mist Diffuser

VELG ET STARTKIT

Starter Kit med Lantern Diffuser

StratKitAria.jpg

Starter Kit med Aria Diffuser

Image by Felicia Buitenwerf

SLIK KOMMER DU I GANG
1. Velg ditt starter kit med den diffuseren du vil ha.

2. Essential Rewards Enrollment. Klikk "ja" til Essential Rewards Enrollment og tjen 10% tilbake på settet ditt med en gang. Dette er valgfritt, men er den smarteste måten å starte reisen med eteriske oljer på. Essential Rewards er den månedlige, luksuriøse velværepakken som du senere velger om du vil ha tilsendt eller ikke. Du setter sammen innholdet selv fra måned til måned. Slik bytter du også sakte men sikkert ut alle produktene dine der hjemme med rene, sunne produkter. Innen hud og hårpleie, husvask, sminke og kosttilskudd. Har du kjøpt noe av det følgende fra din lokale butikk denne måneden: kroppsvask, tannkrem, hårpleie, håndsåpe, rengjøringsmateriell, kosttilskudd, sminke, babyservietter, fuktighetskrem, pleie av kjæledyr, energidrikker, deodorant, ansiktspleie, klesvask såpe eller oppvaskmiddel? Hvis svaret er ja, hvorfor ikke få det levert på døren som en luksus å se frem til hver måned, giftfri produkter hvor du tjener opptil 24% tilbake på bestillingen din.

3. Sett opp den månedlige ordren din. Du blir ikke belastet for dette nå, og du kan komme tilbake og endre den når som helst. For å gjøre endring klikk “Customise your Kit” og velg “Shop Catalog”. Det er her du finner alle produktene Young Living har å tilby, og du kan begynne å velge det du vil ha tilsendt neste måned. Jeg vil anbefale Thieves rengjøringsmiddel for husholdning, Thieves Laundry soap, en oljeneller to, Thieves Whitening tannkrem eller en ekstra diffusor! Klikk på "Lagre din månedlige bestilling" for å ta deg tilbake til påmeldingsprosessen. 

4. Klikk 'Next' for å fullføre påmeldingen!

5. Fyll ut alle detaljene dine. Husk å notere brukernavn, passord og pin. Velg "Individual" for "Commission Processing Information" (ingenting du trenger å bekymre deg for!) Og godta vilkårene.

7. Da er det bare å GLEDE SEG til du får pakke i posten.