tor. 29. okt. | Atelièr Yoga

KURS: MERIDIAN YIN YOGA

Velkommen med på et 3-ukers Yin Yoga Kurs med fokus på meridianene.
Registreringen er lukket
KURS: MERIDIAN YIN YOGA

Tid og sted

29. okt. 2020, 18:15
Atelièr Yoga, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norway

Om arrangementet

Unn deg selv velvære gjennom disse tre øktene med Yin Yoga hvor vi jobber med meridianene/energibanene i kroppen. Hver torsdag har et eget tema :

29. Oktober:  Lever og galleblære

5. November: Nyrer

12. November:   Hjerte og lunger

Meridianene er kanaler som sørger for å  transportere energi, Qi, livskraft, prana og helbredende energi rundt i kroppen. Meridianene har en dyp innvirkning på hvordan du tenker og føler, og på din generelle helse og velvære.

I følge tradisjonell kinesisk medisin og filosofi kan enhver hindring i energibanene føre til ubalanse i din fysiske, følelsesmessige og/eller mentale helse. Meridianblokkeringer er ofte forårsaket av stress, traumer, skader, dårlig kosthold og mangel på hvile, og for lite bevegelse.

På den annen side, når meridiankanalene dine er åpne, vil den uhindrede strømmen av livskraft i kroppen din føre til økt balanse, positiv energi og bedre helse.

Yin yoga fokuserer på kroppens meridianer og stimulere disse. Kroppen din består hovedsakelig av fascia eller bindevev. Hvert organ og vev i kroppen holdes sammen av bindevevet ditt. Yin yoga engasjerer bindevevet for å balansere indre organer og fjerne eventuelle blokkeringer i meridianene.

Yin yoga er forskjellig fra mange andre yogapraksiser fordi den vi holder stillingene opptil 5 minutter av gangen. Dette forlenger ikke bare fascien din, men skaper også balanse i dine indre systemer og styrker hele kroppen din, noe som gjør deg mindre utsatt for symptomer assosiert med meridianblokkeringer.

Du får også tilgang til tre online Yin Yoga klasser med One Slow Yogi på samme tema, slik at du etter kurset kan fortsette din praksis der hjemme

Tre torsdager 

29. Oktober - 12. November

Kl. 18.15 - 19.30

Maks 10 plasser på kurset. Bindende påmelding.

Ha med yogamatte og et godt teppe.

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Meridian Yin Yoga
  750 kr
  +18.75 kr tjenestegebyr
  750 kr
  +18.75 kr tjenestegebyr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele dette arrangementet