søn. 13. des. | Grimstad Yoga

LUN YOGAWORKSHOP HOS GRIMSTAD YOGA

Velkommen med på en lun yogawokshop midt i desember. For å roe ned og gi næring til kropp og sjel.
Registreringen er lukket
LUN YOGAWORKSHOP HOS GRIMSTAD YOGA

Tid og sted

13. des. 2020, 18:00 – 20:30
Grimstad Yoga, Storgaten 31, 4876 Grimstad, Norway

Om arrangementet

Jeg besøker Grimstad igjen, denne gang kan du være med på en lang yogaøkt. Søndagskvelden er tiden for å falle til ro. Før en ny uke starter. I desember har vi gjerne ekstra mange gjøremål, det kan være godt å sette av tid til en pause fra det hele. Det er viktig med pauser innimellom. Her får kroppen oppmerksomhet og vedlikehold. Pusten kan falle til ro, og dermed blir det roligere på innsiden. Slik får sjelen også næring. Når vi ikke stopper og og tar pause, hviler og faller til ro brenner vi energi konstant og kan få følelser av å bli utladet, stresset, uten overskudd, utålmodige og så videre. Det er ikke alltid så mye som skal til for å snu det igjen. Yogaøvelser, fokus på pust, litt meditasjon og avspenning gjør mye. Enkle teknikker som er kraftfulle. 

Vi gjør en yogapraksis som passer for alle som har vært borti dynamisk yoga i en eller annen form. Er du ny til yoga gjør det heller ingenting. Vi skal ikke drive med akrobatikk, bare gjøre yoga som gir næring og godfølelse. 

Ta med deg yogamatte, et godt teppe og ha gjerne med ullabber og en god og varm genser som du kan ta på deg under avspenning og meditasjon. 

Hjertelig velkommen med.

Om meg/læreren:

Mitt navn er Jorunn Maria Djønne. Jeg kommer opprinnelig fra Karmøy, men har bodd i Bergen de siste 17 årene. I åtte år har jeg jobbet fulltid som yogalærer. Jeg går under navnet One Slow Yogi, fordi jeg liker yoga som er rolig og gir næring. I Bergen driver jeg Atelièr Yoga Studio, Zen in the City Festival, Yogautdanning.no og jeg har yogatimer i Grieghallen. Jeg brenner for at vi alle skal få lande godt ned i livet og trygt og mykt inn i oss selv. Yoga er for meg å komme hjem på, en måte å komme i bedre kontakt med meg selv på og dermed også kunne kjenne på en dypere forankring og trygghet i livet.

Tid: Søndag 13. desember 18-20.30

Sted: Grimstad Yoga

Pris: 450kr.

Bindende påmelding. Beløp refunderes ikke.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Yogaworkshop i Grimstad
    450 kr
    450 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Dele dette arrangementet