ons. 06. okt. | One Slow Yogi

Slow Yogi Lifestyle 2 : Yogisk Fordypning

Går du med et ønske om å bli yogalærer? Dette kurset gir deg en smak og en start. Her jobber du først og fremst med deg selv, fordyper deg i yoga, ser på hvilke endringer du ønsker å gjøre i ditt eget liv, på din egen yogiske reise og lærer en trygg yogasekvens som du kan undervise for andre.
Slow Yogi Lifestyle 2 : Yogisk Fordypning

Tid og sted

06. okt., 17:00
One Slow Yogi, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norway

Om arrangementet

Dette er introduksjon for deg som har lyst til å fordype deg i yoga. Vi snakker om yogafilosofi, det å leve i takt med selve livet og du lærer om det å følge naturlige sykluser, du jobber med å tilføre mer yoga i din egen hverdag. Skal man undervise yoga må man starte med seg selv. Når man underviser er det alltid med utgangspunkt i egne erfaringer. Dette kurset hjelper deg til å ta i bruk yogafilosofi og yogiske teknikker for din egen del. Som en smak på det å skulle undervise andre i yoga jobber vi med en yogasekvens med tanke på at du skal kunne dele denne med andre etter endt kurs. Med en forståelse for kroppen, pusten og tilstedeværelse. Det å være yogalærer er å ha levd og erfart yoga lenge nok til at det blir helt naturlig å dele kunnskapen videre. Samtidig er man også evig elev. Det vil si at man aldri blir en ferdig utlært yogi, eller yogalærer. Når vi har lært nok og erfart nok begynner vi å dele. Samtidig fortsetter vi å fordype oss.

Dette kurset har fokus på at du skal rydde opp i din egen hverdag, rydde unna stress og finne en bedre flyt. Slik at du faktisk kan bli den yogien du ønsker å være. Dette er første steg på veien mot å skulle inspirere andre til å gjøre det samme. 

Er du klar for å la en yogisk livsstil få ta mer plass i hverdagen din?

Du lærer blant annet:

-yogafilosofi

-livets naturlige sykluser 

-asana

-pranayama

-meditasjon

-en yogasekvens du kan benytte i din egenpraksis og som du også trygt kan lære fra deg til familie og venner

Tidspunkt : Onsdager 17-20.30 i 8 uker

Når: 6. Oktober - 24. November.

Lærer : One Slow Yogi

Du får hjemmearbeid i form av å skulle praktisere det du lærer.

Pris:  IntroPris  2500.-  Gjelder så lenge der er ledig plass og ved bestilling innen 31. juli  (Ordinær pris 5500.-)

-inkludert kursmateriell

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Slow Yogi Lifestyle 2
  2,500 kr
  +62.50 kr tjenestegebyr
  2,500 kr
  +62.50 kr tjenestegebyr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele dette arrangementet