EVENTYRLIGE MARRAKECH

Image by Don Fontijn

Velkommen med på en luksus all inclusive yogaretreat hvor med fokus på det gode liv. 

 

Vi skal gjøre yoga, nyte vegetarisk mat, dra på utflukt, gå oss vill på markedet i byen, duppe rundt i bassenget og i det hele tatt roe ned, nyte livet, puste og kjenne etter. Samtidig lar vi oss inspirere og våkne til liv ved å kjenne solen varme, ta inn de fargerike omgivelsene, slippe taket i hverdagen hjemme og levet det gode liv i Marokko. 

 

Yogaen vi gjør er en blanding av rolig, aktiv, dynamisk yoga og yin-stillinger som holdes over lengre tid. Vi benytter yogaen til å undersøke kroppen med. Hvordan står det til, hvor sitter spenningene og hva trenger kroppen fra yogaen for å få hjelp og støtte til å kunne slippe speninger og stress. ​Det blir undervist Yin & Yang yoga. Yogaen passer for deg som er interessert i den lett spirituelle levevei, å bevege kroppen, styrke kroppen, spenne av for å mykne inn i livet og å kjenne dype strekk. Vi gjør fysisk yoga, lett meditasjon og noe spirituelt arbeide. All yoga undervises på norsk. Det er en fordel om du er noe kjent med yoga fra før. Det er ellers ikke viktig at du er flink, yoga handler ikke om det. Det er viktig at du har lyst til gjøre noe godt for deg selv.

Din yogalærer er Jorunn Maria -eier av One Slow Yogi i Bergen. All undervisning foregår på norsk.

17951120924279620.webp

Vi gjør yoga morgen og ettermiddag/kveld. Mellom yoga og måltider har du plenty egentid til avslapping, lesing, soling og kanskje bading i bassenget. Kanskje organiserer dere på egenhånd en ekstra tur inn til Marrakech sammen, eller en tur opp i fjellene med guide.

Selvfølgelig tar vi turen inn til Marrakech hvor vi tusler rundt på markedene. Her spiser felles lunsj (inkludert i prisen), og kanskje deler vi oss etterhvert i mindre grupper alt etter interesse. Noen vil shoppe tepper og lamper, andre vil på muséer, mens andre igjen vil utforske de vakre hagene som ligger skjult bak anonyme dører rundt omkring i byen. Spesielt kjent er hagen som Yves Saint Laurent og hans partner Pierre Bergè  kjøpte og reddet fra å bli jevnet med jorden til fordel for ny asfaltvei. En vakker hage som den franske artisten Jacques Majorelle kjøpte i 1923 og anla som en vakker hage rundt huset han fikk bygget. Vel verdt et besøk. I 2017 åpnet også YSL muséet like ved Jardin Majorelle, et vakkert museum tegnet av det kontemporære arkitekbyrået Studio KO. Utstillingen er "must see" for alle som liker klær og kreativitet, fantastisk vakker. 

 

På stedet hvor vi bor har vi basseng, hage og romslige områder både inne og ute til de dagene hvor vi holder oss hjemme og bare slapper av. Du skal få nok tid til å nyte late timer der det ikke skjer så mye annet enn soling, bading, lesing osv. 

ROOM5.jpeg

Maten som serveres vil være vegetarisk. Vi lever rent og yogisk og holder oss derfor helst unna alkohol. Slik får du kjenne effekten av yogaøktene og maten. Mange reagerer på at vi ikke inntar alkohol, men det vil du lære å sette pris på. Kroppen din vil takke deg;)

*Gi beskjed om du har matallergier, vi gjør så godt vi kan, men vil ikke love å kunne tilfredsstille alle ulike behov 100%

​​

Temperaturen ligger gjerne rundt 25 grader i reiseperioden, men dette varierer som været pleier fra år til år.

 

Denne turen passer for deg som er interessert i Yoga og reiser, som er en selvstendig reisende med god nok helse og som liker å være sammen med nye mennesker. 

Mange spør meg om det er trygt å reise til Marrakech. Jeg har vært der fire ganger, både med mine yogaretreates, helt alene på tur og sammen med mann og barn. Jeg har aldri følt meg utrygg. Så lenge man skjønner at de uskrevne reglene gjerne er litt annerledes i andre kulturer, og man oppfører seg med respekt deretter så går det meste svært bra. 

INKLUDERT
I PRISEN

 • Transfer til og fra flyplass

 • 7 overnattinger på vårt home away from home som ligger utenfor Marrakech, med lekre rom, basseng og eget personale som tar vare på oss 

 • 1 tur inn til Marrakech med felles lunsj -inkludert i prisen

INKLUDERT
I PRISEN

 • Yogaundervisning to ganger daglig

 • Hammambehandling med tradisjonell hammamskrubb

 • Kaffe, té, vann og snacks/frukt tilgjengelig hele dagen på overnattingsstedet

MÅLTIDER
INKLUDERT

 • Et hyggelig aftenmåltid den dagen vi ankommer. Her blir vi litt kjent med hverandre

 • Brunsj og middag de neste 6 dagene enten på stedet hvor vi bor, eller på en kafé når vi er på utflukt.

 • Deilig frokost den dagen vi reiser hjem

SLIK KANDAGENE
SE UT

 • Dag 3:

 • Vi skal på tur inn til byen og oppleve Marrakech!

 • 08-10.00 Yang Yoga og morgenmeditasjon

 • 10.00 Brunsj

 • 11.30 Avreise til Marrakech

 • 18 .00 Retur

 • 19.00 Middag

 • 21.00 Kveldsmeditasjon

20220924_090020.jpg
Image by gemmmm 🖤
EXT.jpeg