Hvorfor reise på YogaRetreat

Oppdatert: april 8

Å reise på yogaretreat er ikke bare en ferie. Det er en spesiell opplevelse og for mange blir det også en dyp indre reise. Med yoga som fokus, og i samvær med andre yogainteresserte får man god tid til å virkelig lande ned i kroppen og kjenne på det som er der. Jeg pleier å kalle yoga for en "reality check". Det er nyttig å ta seg tid til seg selv for å sjekke inn på hvordan det går. Hverdagen vår er ofte for travel til det.


Noen gode grunner til å delta på yogareiser:

  1. Samvær med nye mennesker er alltid utviklende.

  2. Du får oppleve en reise som er helt unik og skreddersydd.

  3. En yogaretreat er en ferie med dypere innhold. Med fokus rettet mye innover, ikke bare ut.

  4. Kanskje blir du inspirert til å endre litt på vanene dine?

  5. Enhver yogareise blir et minne for livet, en annerledes reise som du ikke kan oppleve på samme måte om du reiser for å være sammen med venner eller familie.


I sommer holder jeg igjen en retreat. Ikke så eksotisk som tidligere, men på det deilige sørlandet her hjemme i Norge. Jeg samarbeider med min kollega og venninne Hedda Malde. Hun driver Grimstad Yoga og er en nydelig yogalærer.

Vi har valgt oss Marivold utenfor Grimstad som destinasjon.


Her bor vi. Omgitt av vakker natur og hav. Overnatting i enkle, komfortable rom. Vi gjør yoga i den romslige stuen og spiser måtider sammen rundt langbord med fyr i peisen. Her er vi opptatt av det enkle, ekte og naturlige. Komfort og simple living. Ta med deg behagelige klær, ullgenser, ullsokker, tøfler, klær du kan slappe av i. Du trenger også klær til å gå tur i, og kanskje du vil være med og ta et morgenbad?


Alle måltider lages av vår innleide kokk. Vi serverer vegetarisk mat tre ganger daglig. Mellom måltidene har du alltid tilgang på té, sjokolade og nøtter.


Dagene vil bestå av nærende yogapraksis med Hedda og Jorunn Maria fra Nature Sadhana og One Slow Yogi. Vi spiser sunne, vegetariske måltider i fellesskap. Vi tilbringer tid sammen i stillhet, vi deler tanker og følelser, går turer ut i naturen og tilbringer tid i behagelig egentid. Alt foregår i et trygt rom der du kan være deg selv og slappe av.


Vi har nå tre rom igjen. Det vil si plass til tre personer på enkeltværelse, eller plass til litt flere hvis dere er venninner som vil dele rom. Les mer om alt i eventet HER.


Varmt velkommen med på YogaRetreat. 26.-29. Mai 2021.


Noen gode minner fra tidligere reiser.
Namaste

/One Slow Yogi

69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle