JORDING/GROUNDING

I disse (Korona)tider er det ikke enkelt å være jordet i seg selv. Det foregår mye rundt oss og vi oppdateres nesten konstant med urovekkende nyheter. Det er vanskelig å ikke snakke om og tenke på Korona med all den frykt og uro den bringer. Og kanskje det som er aller mest vanskelig -endringene dette medfører i vår hverdag.


I denne tiden er det ekstremt viktig å forsøke å finne ro, komme tilbake til seg selv og rett og slett jorde seg. Forankre seg ned i egen kropp. Når vi mister jordingen vår blir vi stresset, stress er en krevende situasjon for kroppen å være i, vi sover dårlig, blir trøtte, mister overskudd, får materielle behov -behov for å kjøpe oss lykke, i stedet for å lande i oss selv og være fornøyde med det vi har. Når vi stresser blir vi også lettere syke, kroppen er allerede sliten og har vanskelig for å stå i mot. Derfor -styrk immunforsvaret, forsøk å finne aktiviteter som du kjenner roer deg ned. Noe som hjelper deg å bevare rolig pust, som får deg til å smile og le og kjenne på livsglede. For det har vi alltid lov til! Også når det står på som verst. Alt dette er sunt for oss og gir oss bedre helse og styrke.Image by Susan Cipriano from Pixabay


Jeg vil her inne på "House of Woo" gi deg mine beste verktøy for at du skal kunne lande i deg selv. Jeg vil gjøre dette i form av videoer med yoga og avspenning, skrive litt her på bloggen når jeg kjenner for det, og jeg vil trekke kort! Det kom en oppfordring fra en av dere for litt siden på om jeg kan gjøre dette for andre også. Jeg fortalte at jeg nesten daglig jobber med ulike typer kort -englekort, orakelkort, tarotkort osv. for å få guiding i min hverdag. Her inne kommer jeg til å gjøre det slik at jeg på søndager trekker kort for dere som gjelder for hele uken. Og hver dag ellers trekker jeg ett enkelt kort for dagen. Mer om dette i en egen post.


Mest av alt håper jeg dette kan være et sted for deg å komme til når du vil ha et rom for deg selv. Et sted å komme til når du trenger noe annet enn Korona-worries. "House of Woo" blir et litt mer personlig uttrykk, også et sted for meg å utfolde meg med mer av det jeg driver med i tillegg til yogaen i studioet. Du er invitert med inn.


Livet er rart, ekstremt uforutsigbart og ikke alltid enkelt. Men det finnes alltid noe å glede seg over.

Namaste

/One Slow Yogi

92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle