Lær deg å lese Orakelkort!


Mange av dere har benyttet orakelkort-videoene jeg legger ut, og fått god guiding fra disse. Nå tar jeg en pause med videoene, i alle fall de ukentlige sendingene. I stedet har jeg laget en video om hvordan du selv kan lese kortene dine for å få gode svar. Det er enkelt, alle kan bruke orakelkort. Tarotkort er litt mer avansert, men orakelkort kan du benytte uten å bruke tid på å studere og lære på forhånd. Du må bare ha litt kjennskap til hva som kan være lurt å vite på forhånd, og så er du i gang.


Se videoen inne på One Slow Yogi online/Tema og kommenter gjerne i dette innlegget om du fikk noen nye tips og om videoen inspirerte deg til å komme i gang!


Jeg lager nye Orakelkort-videoer til dere inne i medlemsområdet når jeg kjenner energien er riktig og jeg har tid til det. Altså ikke lenger fast hver uke, men plutselig her og der. Og husk at alle de mer enn 60 videoene som ligger der fra før kan benyttes når som helst! Bare lukk øynene, trekk pusten dypt og la magefølelsen føre deg til riktig video, så får de rådene du trenger.


Obs! Videoen er tilgjengelig for alle OSY online medlemmer. Her kan du bli medlem.


/One Slow Yogi

44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Tarot