Når One Slow Yogi kan, kan alle: Lag deilige Bowls



Jeg elsker bowls. Eller skål altså, som denne retten kalles. Ta en skål og fyll den med godsaker. I dag har jeg fylt min slik:


Nok til to porsjoner, eller til to personer.


Hovedingredienser:

2 dl Quinoa

1 pk Bauck Hof Falafel

2 små økologiske gulrøtter

1/2 agurk

1 pk kikerter (ferdig bløtede)


Dressing:

Ca 5 ss Tahina

1-2 ss Lønnesirup

En dæsj Soyasaus

Vann for å få ønsket konsistens

+En skvis sitron om du har, jeg hadde ikke

Salt og pepper


Topping:

Solsikkefrø

Hakkede hasselnøtter

Tørkede tranebær

Tørket italiensk chili


Slik gjør du:

  1. Følg oppskriften på Falafelpakken, den skal svelle i ca 15 min før steking

  2. Sett 4 dl vann på kok mens du skyller quinoaen. Ferdigskylt quinoa tilsettes det kokende vannet, rør om og la småkoke til fluffy og ferdig

  3. Skyll kikertene

  4. Kutt gulrot og agurk slik du liker dem. Jeg brukte en spiralizer

  5. Visp sammen dressingen, smak deg frem!

  6. Stek falafelbollene

  7. Legg alt i en Bowl/skål

  8. Ikke glem toppingen!


Nyt maten! Namaste


-lek med ingrediensene, ta det du hat for hånden. Her er rom for masse kreativitet.


91 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sakte

Pink Latte