Oppskrift: Laipi Langpannebrød og en liten historie

Oppdatert: mars 16

Livet i konstant bevegelse. Det er dette orakelkortene mine snakker om. At livet mitt skulle bevege seg helt dit at jeg bestemte meg for å begynne å selge Tupperwarer, det hadde jeg ALRDI sett for meg. Men nå har det skjedd. Velkommen til Tupperwarekonsulent Jorunn Maria Djønne: Det startet litt før jul. Jeg fikk plutselig så lyst på Laipi. Et samisk brød min mor pleide å bake. Jeg vil tro hun lærte det mens vi bodde i Øverbygd, langt oppe i nord i Troms og Finnmark fylke.

Jeg fant en oppskrift og gikk i gang. Etter heving så det slik ut:


Jeg hadde engang en bakebolle fra Tupperware, og skjønte at jeg måtte skaffe meg en ny. I dag har jeg tatt den i bruk. Og da så det slik ut:


Dermed var det enkelt å bestemme seg. Jeg ville begynne å selge produktene, for av og til gjør de faktisk livet litt enklere. Jeg sverger også til drikkeflaskene fra det samme merket, som jeg har brukt i flere år nå. Du finner mer info om alt dette her: https://www.houseofwoo.no/tupperware


Og så skal du få oppskriften på Laipi! Det er selvfølgelig lekende lett å lage, de som kjenner meg vet hvor anstrengt mitt forhold til kjøkkenet er;) Kommenter gjerne hvis du prøver deg på brødet! Jeg liker det best bare med brunost på. Når det er noen dager gammelt deler jeg det slik at det passer ned i brødristeren. Kos deg! Og nyt.
Samisk Laipi
Samisk Laipi

/One Slow Yogi

163 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

Pink Latte