Stress Away -yes please.

Oppdatert: 6. apr. 2021Er du bevisst vibrasjonen i kroppen din? Vår naturlige og mest behagelige tilstand er høy vibrasjon. Men faktorer som negative tanker, andre mennesker med lav vibrasjon, bearbeidet mat og giftstoffer i miljøet vil føre til at vibrasjonen synker. Tenk på hvordan du føler deg når du har det skikkelig bra, når alt føles velbalansert, lett og behagelig. Og motsatt, hvordan er følelsen/vibrasjonen når du er sliten, har lite energi, er stresset, litt deppet osv.


Denne oljen er en av mine favoritter i disse tider. Jeg har den med meg i vesken hvor enn jeg går. Stress Away inneholder

  • Lime

  • Copaiba

  • Lavendel

  • Cedarwood

  • Ocotea

  • Vanilje

Til sammen utgjør disse en behagelig duft som er perfekt for å roe ned ved stress, blandingen er oppmuntrende, oppløftede og fremmer følelsen av avslapning og hvile.


Når du føler deg stresset, engstelig, utmattet eller overveldet vil denne oljen være din venn. Den er mild nok til at du kan påføre den rett på huden. For å være på den sikre siden er det alltid lurt å teste først. Du kan blande den ut i flytende kokosolje, mandelolje, jojobaolje eller lignende, med 10-15 dråper Stress Away i en roller.


Du kan også benytte oljen i diffuseren din, tilsett 5-15 dråper for å skape en rolig atmosfære i hjemmet.


Eteriske oljer har blitt brukt i århundrer for sine helbredende og oppløftende egenskaper.


Gjennom vitenskapelig klinisk forskning har eteriske oljer vist seg å vibrere med en høyere elektromagnetisk frekvens enn noen andre målte stoffer.


For eksempel ble sykdom i den fysiske kroppen målt til å være vibrasjoner under 50 megahertz (MHz).


Hermetisert og bearbeidet mat ble målt til å ha en vibrasjon på 0 MHz.


Friske urter og grønnsaker vibrerte rundt 15 MHz.


Young Living essensielle oljer har ved tester varierte fra 52MHz og vist seg å vibrere så høyt som til 320 MHz som målt i et tilfelle med en roseolje.


Ved å lukte, diffuse og påføre Young Living essensielle oljer, kan du nesten umiddelbart høyne og endre vibrasjonen din. For mer velvære, bedre helse og mer velbehag i hverdagen.


Stress Away er en av oljene som følger med i startkitet fra Young Living. Hvis du har lyst til å lære deg å benytte oljer i din hverdag for økt velvære er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for veiledning og spørsmål du måtte ha. Du er også velkommen med inn i mitt Sacred Oils Sisterhood, et community for alle som har lyst til å være med å jobbe med å høyne vibrasjonen og dermed også trivselen i eget liv, noe som igjen vil slå ringvirkninger videre ut. Sacred Oils Sisterhood, et samhold for deg som er interessert i eteriske oljer -den gamle medisinen. Varmt velkommen med.


/One Slow Yogi

118 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sakte